Appie Alferink

Appie Alferink, oprichter en directeur van ZIMIHC.

In 1983 werd ZIMIHC geboren als een band, optredend in het beroemde winkelcentrum waaraan zij haar naam heeft ontleend: Zat Ik Maar In Hoog Catharijne. Ik studeerde toen Theaterwetenschappen en de band was een stichting. Na mijn studiestartte ik in 1989 als cultureel ondernemer met de ondersteuning van Utrechtse kunstenaars, onder de vlag van stichting ZIMIHC. In de loop der jaren ontwikkelde ZIMIHC zich tot een organisatie die zich actief bezighoudt met het bieden van mogelijkheden aan kunstenaars om zich te ontwikkelen en zich te presenteren aan het publiek. Kunst is onderdeel van het dagelijks leven, en vanuit die gedachte kwam ik op het idee van de "culturele trapveldjes", dit zijn culturele ontmoetingsplekken in de stadswijken van Utrecht. ZIMIHC theater Stefanus, ZIMIHC theater Zuilen (in het Vorstelijk Complex) en ZIMIHC theater Bouwstraat zijn voorbeelden van de culturele trapveldjes die bij ZIMIHC zijn ontwikkeld.

Daarnaast ben ik voorzitter van Europa Cantat Utrecht, lid van de raad van toezicht van Akoesticum, lid van ArtWorlds (ZomerExpo), adviseur van het JeugdCultuurFonds Utrecht en lid van de adviesgroep van De Utrechtse Uitdaging,

Het is natuurlijk om de kunst begonnen. Ik ben nog steeds actief als kunstenaar in de band die aan de wieg stond van de huidige organisatie: ZIMIHC. In de oorspronkelijke bezetting zijn wij te zien en te horen op de Nederlandse podia. Zie daarvoor www.zimihc.com

Bijzondere zaken houd ik bij in mijn blog. Volg alles over de ZIMIHC theaters en de ZIMIHC band hier


Marjon van Laarhoven

Marjon van Laarhoven, de functionaris personeelszaken van ZIMIHC.

Eindverantwoordelijk voor het personeelsbeleid.

Bij ons draait dat om medewerkers én om zzp’ers, stagiaires en vrijwilligers.

We bieden interne coaching aan iedereen die meewerkt om van ZIMIHC een mooie organisatie te maken. Een organisatie die bij wil dragen aan kunst in het leven van mensen door het bieden van een podium.

 

Naast mijn werk bij ZIMIHC ben ik beeldend kunstenaar. Verder heb ik afgelopen jaar mijn master opleiden en begeleiden afgerond.

 

Wil je werken bij ZIMIHC op één van de drie locaties of bij Maatwerk? Op dit moment hebben we geen vacatures. We hebben wel plaats voor zzp’ers, vrijwilligers of stagiaires. Geďnteresseerd? Schrijf een mail met je CV en je wensen naar mij. Ik zie uit naar je aanbod!


Hildegard Nanlohy

Ik ben Hildegard Nanlohy en sinds november 2010 mag ik met heel veel plezier deel uitmaken van het Bedrijfsbureau van ZIMIHC. Een enthousiaste organisatie waar ik verantwoordelijk ben voor de financiële administratie.

Alle gegevens op de juiste manier in het boekhoudsysteem verwerken. De debiteuren- en crediteurenadministratie, daar ben ik helemaal in thuis.

Mijn vaste plek is te vinden op kantoor bij ZIMIHC theater Wittevrouwen, maar ik ben ook geregeld te vinden op onze andere locaties.
Heeft u een vraag over een betaling van een factuur dan kunt u bij mij terecht, ik help u graag. Ik ben te bereiken via mijn e-mailadres of via mijn telefoonnummer.


Ad de Quaasteniet

Ad de Quaasteniet.
Sinds 1 juni 2014 ben ik bij ZIMIHC in dienst als part time controller. Wat houdt dat allemaal in? Samen met Hildegard Nanlohy ben ik verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen van ZIMIHC. We verzorgen de boekhouding, het opstellen van begrotingen, het maken van tussentijdse cijfers en verzorgen de voorbereidingen voor de jaarrekening van ZIMIHC. Al met al niet onbelangrijk om ZIMIHC als organisatie ook financieel gezond te houden.

Ik ben één dag in de week bij ZIMIHC aanwezig, in de regel op de woensdagen. De overige dagen ben ik werkzaam als accountant bij een accountantskantoor in Hilversum.

 


Marion Haverkamp Marion Haverkamp, werkzaam bij ZIMIHC theater Wittevrouwen.
Dit is de eerste en daarmee de oudste locatie van ZIMIHC. Gehuisvest in een authentiek pand aan de Bouwstraat ben ik werkzaam als locatie coördinator en heb ik net als mijn collega Cherry Wijdenbosch mijn werkplek op de receptie. Mijn werkzaamheden zijn divers, zo ben ik het ene moment bezig met het maken van een begroting, het verwerken van de cijfers, het begeleiden van stagiaires en vrijwilligers en het andere moment regel ik de benodigde zaken met betrekking tot de horeca. Regelmatig kan je me tegen komen als gastvrouw bij de diverse activiteiten die op onze locatie plaatsvinden. Voorheen was ik zakelijk leider in een klein theater in Zwijndrecht. Ik heb ervaring op gedaan bij zowel de professionele- als de amateurkunsten. Naast de verhuur aan koren, toneelgezelschappen en buitenschoolse opvang, verwelkom ik ook graag professionele gezelschappen voor hun try-outs of generale repetities. De theaterzaal is hiervoor uitermate geschikt.

Cherry Wijdenbosch

Cherry Wijdenbosch.
Sinds 2006 werk ik bij ZIMIHC theater Wittevrouwen, aanvankelijk op Culturele Projecten en sinds 2011 bij Verhuur. Daar boek en verwerk ik aanvragen van groepen en personen die een repetitieruimte of de theaterzaal willen huren.
Ik werk in een klein team met Marion Haverkamp (coördinator) en een stagiair(e). Ons kantoor is tevens receptie, dus ik zie de hele dag de bezoekers van onze locatie voorbij komen.
In de theaterzaal zijn het hele jaar door allerlei voorstellingen wat een gezellige reuring in het gebouw geeft.
Zelf heb ik in de jaren 80 en 90 muziek gemaakt en opgetreden, dus ik kan me goed verplaatsen in onze klanten die voor het grootste gedeelte één of andere vorm van kunst beoefenen.

Als je meer wilt weten over mijn muzikale verleden, bezoek dan mijn persoonlijke site www.cherrywijdenbosch.nl


Linn den Hollander

Linn den Hollander.
Meer dan 10 jaar werkzaam in Overvecht. Als Cultuurcoach bij ZIMIHC theater Stefanus al weer 7 jaar. Ik ken de wijk goed en kan je helpen je plannen voor kunst en cultuur een zetje in de goede richting te geven.
In ons theater ben ik de locatie coördinator. Wij geven bewoners, kunstenaars en allerlei talent een podium in ons schitterende gebouw.


 Rudi Warners Rudi Warners.
Ik werk sinds 2002 bij ZIMIHC. Eerst op de locatie Wittevrouwen en nu alweer enige tijd als floormanager bij ZIMIHC theater Stefanus. In de hoedanigheid van deze functie en mijn ervaringen in verschillende vakgebieden bieden wij je een huiselijke/professionele en vooral persoonlijke benadering bij jouw aanvraag voor een van onze ruimtes. Deze is op maat gesneden, en daardoor vanuit vele kanten te benaderen.

Mohamed Challaoui

Mohamed Challaoui.
Ik werk al zeven jaar in ZIMIHC theater Stefanus als vaste beheerder.
Omdat ik vlakbij woon, ben ik flexibel en kan ik op allerlei tijden werken.
Ik sta klaar voor al onze klanten en ben vaak de laatste die de deur dicht doet.


Kom je in ons theater? Dan kom je mij zeker tegen.


Leendert van Veldhuizen Leendert van Veldhuizen.
Wijkcultuurcoach en locatiecoördinator a.i. bij ZIMIHC theater Zuilen. Van oorsprong ben ik artistiek leider (schrijver & regisseur) van jeugdtheater. Bij ZIMIHC ben ik niet langer maker maar mogelijkmaker. Mijn (nog diepere oorsprong) ligt in Zuilen waar ik ben opgegroeid. Ik houd van die wijk en zijn narrigheden en wil graag bijdragen aan een bruisend en bloeiend cultureel klimaat. Wijkbewoners met een idee op het gebied van kunst en cultuur help ik bij het realiseren daarvan, door samen te werken met bestaande (culturele) projecten, instellingen en met kunstenaars en wijkbewoners.
Naast deze wijkfunctie ondersteunen we in ZIMIHC theater Zuilen de Utrechtse amateurkunstenaars bij alles wat ze willen weten en willen doen. Ik ben trots dat ik koren, theatergezelschappen en musici hun ultieme podium kan bieden. Buiten dit zelfregulerende aanbod zoek ik altijd naar wegen om groepen (kunstenaars en publiek) samen te brengen en met elkaar te verbinden.

Ali Authman

Ali Authman, ik kom uit Koerdistan.
Ik werk sinds 2009 bij ZIMIHC. Voorheen bij ZIMIHC theater Wittevrouwen als beheerder en later als assistent locatie coördinator. Nu werk ik in dezelfde functie bij ZIMIHC theater Zuilen.
Als je in Zuilen de zaal wilt boeken, kom je vanzelf bij mij langs. Ik heb er plezier in om samen met de klanten de optimale mogelijkheden voor het gebruik van de zaal uit te stippelen.
Ik werk in een klein team met Leendert van Veldhuizen (coördinator) en vrijwilligers.
In de theaterzaal zijn het hele jaar door allerlei voorstellingen en bijeenkomsten wat een gezellige sfeer in het gebouw geeft.
Van oorsprong ben ik componist en violist en naast mijn werk bij ZIMIHC ben ik nog steeds op die manier actief. Wil je meer weten over wat voor muziek ik componeer, bezoek dan mijn persoonlijke site: www.aliauthman.nl


Martine Spanjers Martine Spanjers. 
Ik werk als coördinator Maatwerk bij ZIMIHC. Ik ben verantwoordelijk voor alle projecten en evenementen die niet direct plaatsvinden in onze theaters, maar op andere plekken in of buiten de stad Utrecht.
ZIMIHC Maatwerk heeft voor de komende jaren een focus op blaasmuziek en koormuziek. Daarvoor organiseren we verschillende internationale evenementen en verbinden we deze aan lokale amateurkunstenaars en hun ambities en doelen. Zo krijgen amateurkunstenaars de kans zich op een internationaal podium te laten zien. ZIMIHC organiseert deze evenementen niet alleen. We werken voor alle activiteiten samen met Utrechtse, Nederlandse en ook buitenlandse organisaties. Nieuwsgierig? Kijk dan op de website onder Maatwerk om een idee te krijgen van de activiteiten.

Jolanda Kamphuis

Jolanda Kamphuis, coördinator van het Jeugdcultuurfonds provincie Utrecht.
Het Jeugdcultuurfonds zorgt ervoor dat alle kinderen, die graag muziek maken, dansen of theater spelen, dit ook kunnen doen. Ongeacht de financiële situatie van hun ouders.
Zelf aan kunst doen is erg belangrijk.
Als je aan kunst doet, krijg je meer zelfvertrouwen en werk je aan je sociale vaardigheden. Ik zorg ervoor dat zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht, voor wie dit nodig is, gebruik maken van het Jeugdcultuurfonds.
Hiervoor onderhoud ik dagelijks contact met ouders, professionals uit onderwijs, welzijn en zorg, en culturele instellingen. Samen zorgen we ervoor dat alle kinderen aan kunst kunnen doen!


Peter Engel

Peter Engel.
Voor alle praktische zaken in de ZIMIHC Theaters over:
* licht
* geluid
* decor
* heffen en hijsen
* logistieke vraagstukken
* stroom
* wet-en-regelgeving
* haalbaarheid van je draaiboek

Techniek ZIMIHC Theaters